Evenemang‎ > ‎

Evenemang 2015-05-05

Vill du prova våtdräkt och lära dig simma energisnålt?
- Våtdräktsprovning och introduktion till Total Immersion Swimming

Ett evenemang i samarbete med Acctive.

Vad är hemligheten bakom att kunna simma 1500m eller mer och efteråt känna sig pigg och stark och inte utpumpad?
Jag visar och berättar hur du kan ändra din simning så att den blir så energieffektiv som möjligt, dvs hur du kan simma fortare och längre med mindre ansträngning. T ex hur du som triathlet och efter simningen ska kunna sätta dig på din cykel och känna dig fräsch som möjligt.


 När? Tisdag 5 maj
 18 - ca 20 våtdräktsprovning, ca 20 - 21 TI-intro
 Var? Hertsö badhus
 Hur?TI-intro: Du är på plats vid bassängen ombytt för simning och får se mig simma och berätta om Total Immersion Swimming. Du kommer att få testa några drillar och jag kommer, beroende av hur många vi blir, filma och ge en kort analys av din simning.
Info För mer information om våtdräktsprovningen, se Acctive
 AnmälanAnmäl dig gärna via mejl till info@acctive.se om du är intresserade av att vara med på våtdräktsprovningen och till info@johnnywiden.se om du är intresserad av Total Immersion. Anmälan är inte bindande men ger oss en uppfattning om intresset.
#ingenvanligcrawlkurs

Så här skriver Acctive på Facebook

https://www.facebook.com/AcctiveSport

Nu är det dags för en triathlondag och våtdräktsprovning
Tisdag 5/5 kommer Erik från 2XU till Acctive butiken och informerar mellan kl 13-17 om triathlon samt om 2XU triathlonsortiment. 
Kl 18 samlas vi på Hertsö badhus och där har vi med alla 2XU våtdräkter så man får prova ut vilken dräkt som passar bäst.
Har du planer på att börja med triathlon eller kanske göra klassikern och behöver en våtdräkt ska du passa på nu.
Under dagen får ni 20% rabatt på 2XU triathlonsortimentet samt hela 30% rabatt på de våtdräkter ni beställer under våtdräktsprovningen samt att ni får med på köpet en simmössa och simglasögon
Anmäl gärna till info@acctive.se om ni är intresserade av att vara med på våtdräktsprovningen. Det är inte bindande men ger oss en uppfattning om intresset.


Efter våtdräktsprovning den 5/5 på hertsöbadhus blir det möjlighet att få en intro-lektion i Total Immersion frisim med simcoach Johnny Widén. Start ca kl 20.00. Passa på och lär dig grunderna i en simteknik som får dig att simma harmoniskt och lätt i vattnet. Passar utmärkt för dig som vill satsa på att simma långt i Triathlon eller annan open water simning men är orolig att du inte klarar av det.
Exempel på före och efter Total Immersion
Kolla in hur det kan se ut före och efter en satsning på Total Immersion. Förefilmen är ett typexempel på hur det ser ut för väldigt många, nämligen väderkvarnssimning och många bubblor där mycket energi går åt till annat än framåtrörelse.