Test‎ > ‎

Ultra-Efficient Freestyle - old

Terry Laughlin, SWIM Ultra-Efficient Freestyle!

Här kan du läsa om tankarna kring Total Immersion och förstå varför det ger en så energieffektiv simning. Du får lära dig en sammansatt simning, där hela kroppen används på ett synkroniserat sätt.  Och hur du ska simma för att nå dina mål, vare sig det är att simma snabbare, längre, smartare eller helt enkelt vilsammare.

Ett MÅSTE för dig som vill utveckla din simning. Rekommenderas starkt!

Notera även bokpaketet här intill. Det innehåller denna bok i pdf-format.

iBook-format för iPad och Mac. Klicka på hämtalänken för beskrivning av och uttdrag ur boken.
https://sites.google.com/site/johnnywiden/e-bocker/Ultra-Efficient_Ebook_cover_150x196.jpg?attredirects=0 

Paket: E-book + arbetsbok med video + guide med förklarande bilder

Ett paket med två böcker för dig som vill lära dig energieffektiv simning på egen hand eller tillsammans med en kamrat. Det är dels e-boken som beskrivs här intill och en arbetsbok. Jag använder även arbetsboken i samband med min coachning där du kan använda den som förberedelse för en lektion och som repetition efter. Den fungerar helt enkelt som en "läxbok".

I arbetsboken finns videoklipp med drillar och noggrant förklarade detaljer med hjälp av text och bild. Notera att de grundläggande drillarna är färre och sekvensen för inlärning är enklare och mer strömlinjeformad än tidigare.

I guiden finns bilder med förklarande text. Den kan vara lämpligt att skriva ut eller i sin smartphone i ett vattenskyddande fordral och ha på bassängkanten.

Besök Total Immersions webbsajt för beskrivning och nedladdning och få 10% i rabatt genom att ange coachjohnnywiden som rabattkod (coupon code).

freestyle guide