top of page

Ultra-Efficient Freestyle

1.0 Effortless Endurance Self-Coaching Course

Swim Ultra-Efficient Freestyle! är titeln på en e-bok av grundaren av Total Immersion, Terry Laughlin. Till den finns en arbetsbok med filmer och en beskrivande text med bilder som visar och kommenterar detaljer i filmerna.

OBS! Ange coachjohnnywiden i TI-Store som rabattkod (coupon code) så får du 10% på priset

Paket: E-book + Arbetsbok + Nedladdningsbara filmer + Guide med förklarande bilder
ultra-efficient_freestyle.png

OBS! Det handlar alltså om nedladdningsbara filer, inga fysiska böcker.

E-bok

Här kan du läsa om tankarna kring Total Immersion och förstå varför det ger en så energieffektiv simning. Du får lära dig en sammansatt simning, där hela kroppen används på ett synkroniserat sätt.  Och hur du ska simma för att nå dina mål, vare sig det är att simma snabbare, längre, smartare eller helt enkelt vilsammare.

Arbetsbok med filmer

Här finns filmer med de övningar som kan användas på egen hand eller som förberedelse och/eller repetition i mina kurser eller i min coachning för övrigt. Filmerna finns också nedladdningsbara.

Guidebok

Snapshots från arbetsboken med förklarande texter. Den kan vara lämpligt att skriva ut eller ha i sin smartphone i ett vattenskyddande fodral att ha på bassängkanten.

För dig som vill lära dig energieffektiv simning på egen hand eller tillsammans med en kamrat. Jag använder arbetsboken inklusive filmerna i samband med min coachning där du kan använda den som förberedelse för en lektion och som repetition efter. Den fungerar helt enkelt som kursbok.

Notera att de grundläggande drillarna är färre och sekvensen för inlärning är enklare och mer strömlinjeformad än i tidigare material.

Rekommenderas starkt!

Ange rabattkoden (coupon code) coachjohnnywiden

bottom of page