Johnny Widén här, licensierad Total Immersion simcoach. Jag hjälper gärna att förbättra din simning.

Simma bättre

med mindre ansträngning

- och njut mer!

Förvandla din teknik

Traditionell simträning fokuserar på armtag, benspark och att simma otaliga bassänglängder. Total Immersion lär dig att simma med samma grace som en fisk genom att bli ett med vattnet. Total Immersion betonar samma precision och finess som undervisas av kampsports-mästare. Vi börjar med enkla färdigheter och rörelser som sedan sätts samman till en helhet. Fokusering på detaljer i en logisk följd är en viktig del.

Förvandla din upplevelse

Många har som mål att simma snabbare. De lär sig dock snabbt att det är långt mer fördelaktigt och tillfredsställande att simma med grace och lätthet ... och att hastigheten kommer när detta bemästras. Du kommer att känna skillnaden från din allra första lektion med Total Immersions intelligenta, mål-medvetna övningar och bli mer tillfredsställd för varje kommande lektion.

Förvandla dig själv

Total Immersion är det enda bland alla simförbättringsprogram som lär ut simning som en praxis - i samma medvetna anda som yoga eller tai chi. Total Immersion visar genom hopkoppling av kropp och själ ge en ökad självkännedom och självkontroll, vilket leder till större fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Total Immersion Swimming

Grunden för att simma med mindre ansträngning, mer njutbart och snabbare är att simma balanserat och strömlinjeformat genom vattnet istället för att röra sig omkring i vattnet och röra omkring vattnet.*

* Enligt en undersökning så är verkningsgraden hos en vanlig turistsimmare 3%, dvs av den kraft som läggs ner på att simma försvinner 97% i annat än en framåtrörelse. Michael Phelps ligger på 9% och delfiner på 80%.